Over ons

Persoonlijk advies & technische
hoogstandjes

U ontvangt van ons een advies waarbij wij rekening houden met uw persoonlijke wensen en tegelijkertijd geven wij u een maximaal fiscaal advies.

Gemotiveerd voor u aan het werk

Westpark is een compacte organisatie. Dit heeft als voordeel dat wij snel kunnen handelen als dat nodig is en wij niet gehinderd worden door lange communicatielijnen of starre richtlijnen. Persoonlijk advies en technische hoogstandjes geven een optimaal resultaat.

Gebleken is dat door deze aanpak, wij met name voor onze klanten in het midden- en kleinbedrijf, een waardevolle partner zijn.

Wij streven binnen onze diensten naar een optimale financiële situatie voor onze klanten.

De juiste adviseur

Er is meestal weinig verschil in de technische kwaliteiten van een accountant of belastingadviseur. De keuze voor de juiste adviseur is daarom niet eenvoudig. Veel adviseurs vertellen u over de vele mogelijkheden die er qua belastingwetgeving zijn.

Westpark gaat er vanuit dat er eerst geld moet worden verdiend voordat de vraag aan de orde komt hoeveel belasting daarover moet worden betaald. Economie gaat dus voor fiscaliteit.

Onze bedrijfsfilosofie

Een maximaal fiscaal-technisch advies is niet altijd het beste advies. De fiscale voordelen dienen in balans te zijn met de emotionele gevolgen.

Wederzijds vertrouwen is essentieel voor het juiste eindresultaat.

Kwaliteit en strategische allianties

Menu